Logo Logo
logo
VELKOMMEN

Virksomhedens kommunikation er omdrejningspunktet
Hos dedic8 er omdrejningspunktet en gnidningsfri kommunikation. Dette kan bl.a. være ved optimering af jeres interne systemer, således at jeres daglige arbejdsgange effektiviseres, eller ved udvikling af en professionel websiteløsning, hvor design og funktionalitet tilpasses til jeres organisation og kunder.

Fokus på målsætning og udførelse
Vi lægger vægt på at afdække jeres virksomheds behov, således at projekt målsætningerne stemmer overens med forventningerne. Bl.a. er det vigtigt, at jeres virksomheds organisatoriske mål og målgrupper, afspejles i virksomhedens websites, og at jeres interne systemer er udviklet til at understøtte og effektivisere disse mål.

På forkant med fremtiden
Vores konsulenter er uddannet inden for den nyeste teknologi, og sikrer, at der bliver brugt programmeringsstandarder til gavn for jeres virksomhed langt ude i fremtiden. Med baggrund i disse kompetencer udvikles løsninger specifikt til jeres virksomhed, hvor netop jeres unikke organisatoriske sammensætning medtages i overvejelserne. Resultatet er en løsning, der er skræddersyet til jer.

Dots
logo
Referencer

Going mobile?
Vær på forkant med udviklingen. Vi tilbyder udvikling af mobile aplikationer til PDA's og mobiltelefoner.


Med jer hele vejen
Vi tilbyder totalløsninger, hvor der tages højde for alle aspekter af et websites udvikling - også efter lanceringen.


Tlf: +45 22 75 46 88 - Gammeltorv 8, 1457 København K | CVR 32572766 | 2006-2022 Design af Dedic8 © all rights reserved