Logo Logo
logo
logo
LEVERINGSBETINGELSER

Priser samt betaling:
Projekter og arbejde bliver afregnet ved timeløn eller ved et overslag/tilbud, afhængig af projektets omfang. Yderligere betalingsbetingelser kan være beskrevet i selve tilbuddet og der kan i tilbud ses bort fra de generelle betingelser.

Betaling er 8 dage netto hvis ikke andet er aftalt.

Ved tilbud på et projekt betales halvdelen af beløbet ved accept af tilbuddet og anden halvdel ved levering af projektet, dette kan dog variere i selve tilbuddet alt afhængig af projektets omfang. Timeløn af fastsat til: 700 ,-. Der afregnes for første halve time og derefter pr. kvarter.

Der tages forbehold for ændringer i timelønnen i Betalingsbetingelserne, kunden vil blive kontaktet informeret herom. Betalingsbetingelserne vil altid være tilgængelige på dedic8.dk.

Alle priser er eks. moms.
Overslag:
Der gives timelønnet overslag på et diskuteret projekt. Der tages højde for at dette overslag skal være dannet på baggrund af en detaljeret beskrivelse af arbejdet så det er muligt at revidere overslaget senere hen hvis omstændigheder ændres. Anslåes det at overslaget overskrides med mere end 10% efter igangsætning vil kunden blive kontaktet før yderligere arbejde. Endelige priser og udgifter vil figurere på fakturaen.

Overslaget er gyldigt i 30 dage. Alt arbejde der skal rekvireres udefra vil få et separat overslag.
Udgifter:
Udgifter til nødvendigt materiale i led med et project vil blive diskuteret med kunden hvis beløbet overskrider 500 kr. Beløbet vil figurere selvstændigt på faktuaren.

Kørselsudgifter vil blive dækket ind under timelønnen hvis kørselstiden ikke overskrider 1 time tur/retur.
Ophavsret:
Det er kundens ansvar at sikre der ikke findes ophavsretsmæssige problemer mht. materiale kunden leverer.

Ligeledes er dedic8 ansvarlig for alt materiale vi leverer.
Kreativt / Intellektuelt ejerskab:
Alt arbejde udført for kunden i form af kreativt / intellektuelt materiale ejes af dedic8.dk. Det færdige produkt i form af f.eks. billeder, grafik, kode er ejet af kunden efter afslutning af projektet.


Tlf: +45 22 75 46 88 - Gammeltorv 8, 1457 København K | CVR 32572766 | 2006-2021 Design af Dedic8 © all rights reserved