Logo Logo
logo
logo
CMS opsætning

CMS – hjemmesider på den nemme måde
Alle virksomheder bør have en hjemmeside, der både er lækker at læse og let at lave. Et voksende udbud af content management systemer (CMS) forsøger at levere den vare. Med en CMS-baseret hjemmeside kan redaktørerne lægge nyt indhold på virksomhedens hjemmeside hvor som helst i verden vha. en PC med adgang til Internettet. Desværre er der er stor forskel på, hvor meget systemerne kan mht. design og funktionalitet. Desuden er det ikke alle systemer, der giver valuta for pengene, for der er ikke altid sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Vi rådgiver jer i valget af jeres nye CMS
Udvalget af CMS kan være en jungel, med systemer der tilbyder forskellige fordele og ulemper afhængigt af virksomhedens behov. Vi tilbyder at rådgive jeres virksomhed gennem valget af CMS, således at i ender op med et system der passer præcis til jeres virksomhed behov og målsætning.

Lad os rådgive dig om de forskellige CMS systemers mange muligheder.

Vi sørger for opsætningen af jeres CMS
Vi tager os af opsætningen, herunder layout, grafik og udvikling af de designskabeloner, som I senere skal arbejde med som redaktører af sitet. Vi tester, at sitet fungerer optimalt, inden det overdrages, og sørger for pålidelige servere. Desuden er vi også klar til at yde dig al den hjælp, jeres virksomhed måske senere får brug for.

Kontakt tak os og få rådgivning omkring valg og implementering af CMS >>


Tlf: +45 22 75 46 88 - Gammeltorv 8, 1457 København K | CVR 32572766 | 2006-2021 Design af Dedic8 © all rights reserved